top of page

Algemene Voorwaarden - Webshop

Welkom bij Atelier Wow! Lees deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig door voordat je gebruikmaakt van onze website en diensten. Door onze website te bezoeken en producten te kopen, ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op het nummer 0485 85 89 13 of op hallo@atelierwow.be.
 

1. Bestellingen en Overeenkomsten

1.1. Door een bestelling te plaatsen, ga je een bindende overeenkomst aan voor de aankoop van het gekozen product.

1.2. Atelier Wow behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren in geval van onvoorziene omstandigheden, fouten in prijsstelling of andere situaties.
 

2. Prijzen en Betalingen

2.1. Alle prijzen zijn vermeld in euro's en zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld.

2.2. Betalingen dienen te geschieden via de aangeboden betaalmethoden op onze website.
 

3. Verzending en Levering

3.1. Wij streven ernaar bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, maar levertijden kunnen variëren. Reken op maximum 3 tot 5 werkdagen voor kaarten. Deze worden verzonden vanuit Atelier Wow. Alle andere producten zoals mokken, tassen, posters...worden per stuk gemaakt voor jou. Reken op een langere levertijd zoals gemiddeld 1 week. Je moet iets langer wachten maar weet dat elk product zorgvuldig gemaakt, ingepakt en verzonden wordt. De producten worden gemaakt in de EU en worden verzonden vanuit Letland. 

3.2. Klanten zijn verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste afleverinformatie. Extra kosten als gevolg van onjuiste informatie zijn voor rekening van de klant.

3.3. Pakjes worden verzonden met een pakjesdienst. We werken steeds met een track & trace code zodat je op de hoogte blijft wanneer je pakje zal aankomen. 

3.4. Er worden bij Atelier Wow verzendingskosten aangerekend (4.95 €) net omdat we werken met een pakjesdienst en track & trace code. Verzendingen vanaf 50 euro zijn gratis.

3.4. Er is een mogelijkheid om je pakje zelf te komen afhalen bij Atelier Wow zelf. Deze dienst is uiteraard gratis. Reserveren en betalen doe je dus wel op voorhand via de webshop.

3.5. Het is mogelijk dat als je meerdere items besteld, je meerdere pakjes zal krijgen. 
 

4. Herroepingsrecht en Retourbeleid

4.1. Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgaaf van reden te herroepen.

4.2. Raadpleeg ons retourbeleid voor instructies over het retourneren van producten.
 

5. Privacy en Gegevensbescherming

5.1. Wij behandelen jouw persoonlijke gegevens met de grootste zorg. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie.
 

6. Intellectuele Eigendom

6.1. Alle artistieke werken en content op onze website zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten en mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.
 

7. Klantenservice

7.1. Voor vragen, opmerkingen of klachten, neem contact op via het nummer 0485 85 89 13 of op hallo@atelierwow.be.
 

8. Toepasselijk Recht

8.1. Op deze Algemene Voorwaarden is het Belgisch recht van toepassing.

Atelier Wow behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig op updates te controleren.
 

Dank voor het kiezen van Atelier Wow!

bottom of page