top of page

Hallo, ik ben Caroline Golkonda. 

Moeder, schilder en creatieveling.

Gepassioneerd door het leven en mensen.


En bovenal gemotiveerd om jou te helpen je creatieve vuur te (her)ontdekken

Heb je vragen? Aarzel niet. 

394A1973.jpg
Untitled design (60)_edited.jpg

Ik ben niet creatief of kan niet schilderen...

Het komt niet zelden voor dat we besloten hebben dat we niet kunnen tekenen, schilderen of gewoonweg iets leuks maken. We zeggen dat we niet creatief zijn. 

Er zitten meestal heel wat obstakels in de weg vooraleer we durven een pen, potlood of penseel nemen. Misschien kregen we ergens onderweg een opmerking die ons raakte en verloren we ons zelfvertrouwen. Of je deed net wel een kunstopleiding of volgde lessen maar je ging een andere weg uit omdat je nu eenmaal brood op de plank wou en dat creatieve deel van je liet je in de kou staan.

Caroline heeft 14 jaar mensen begeleid in loopbaanprocessen en ontzettend veel verhalen gehoord over creativiteit die langzamerhand gedoofd werd. 

Ze wil daar graag met jou verandering in brengen. Tonen dat jij wel creatief bent en kan schilderen. Ze doet dat op een enthousiaste en aanmoedigende wijze.

Hoe is Atelier Wow ontstaan?

Wow, dat is geen gemakkelijke vraag. Het Leven gaf me aan dat het tijd was om te veranderen. De creativiteit moest en zou terug gaan bloeien.

Sinds 2021 geef ik creatieve workshops waar vrijheid, fun en speelsheid centraal staan. Denk aan schilderworkshops waar we durven 'loslaten' en op onze intuïtie vertrouwen. Zo ontdek je de creatieve kracht die in je zit.

 

Ik geloof dat iedereen kan schilderen of creëren. We doen dat bij Atelier Wow met een muziekje, een lekkere taart of met een glaasje wijn en natuurlijk veel kleur en gezelligheid.

Original on Transparent.png
394A2089.jpg

Let's play and have some fun

394A2005.jpg

Caroline Golkonda heeft een Master Textielontwerp en een aanvullend lerarendiploma. Daarnaast is ze gecertificeerd coach. Ze volgde allerhande opleidingen waaronder visualisatietechnieken, holistisch coachen,  creatief-fysiek coachen en nog heel veel online opleidingen. 

 

Na haar studies werkte ze 4 jaar als textielontwerpster waar ze dessins ontwierp. Daarna richtte ze haar kortstondig op het kunstonderwijs om vervolgens haar pijlen te richten op het openen en runnen van een lokale natuurvoedingswinkel. 

Na een kleine 2 jaar hield ze dit voor bekeken wegens 'te saai' en besloot ze mensen te helpen in hun werk en loopbaan.
Zo werkte ze 8 jaar als coach/trainer/arbeidsconsulent voor verschillende Vzw's. Daarna richtte ze haar eigen loopbaancentrum HSP-Coach op om dan gedurende 6 jaar als zelfstandig loopbaanbegeleider haar weg vorm te geven en honderden mensen te begeleiden naar meer autonomie, zingeving en uitdaging in hun loopbaan.

In 2021 keerde ze terug naar haar roots en smeet zich op haar eerste passie. Ze richtte Atelier Wow op en beloofde zichzelf ten volle toe te leggen op haar creatief werk. Aangezien ze heel graag schildert, creatief bezig is, les en workshops geeft wil ze dit allemaal combineren in Atelier Wow. Ze wil een veilige omgeving creëren waar mensen terug in contact kunnen komen met hun creativiteit. 

Caroline blijft gretig verder studeren -meestal op haar eentje- en zoekt voldoening in haar gezin: lieve man en dochter, verf, boeken, 2 katten, een hond en een magische wilde tuin met bloemen. 

Op de hoogte blijven?

en geen enkele workshop, nieuwtje of aanbieding missen?

Wijs!

bottom of page