top of page

Retourbeleid - Atelier Wow

Welkom bij Atelier Wow! We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Hieronder vind je ons retourbeleid, dat van toepassing is op artikelen die je bij ons hebt gekocht (met uitsluiting van handgemaakte werken die per stuk gemaakt werden).

1. Herroepingsrecht

1.1. Je hebt het recht om je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst van het product te herroepen, zonder opgaaf van reden.

1.2. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op gepersonaliseerde, op maat gemaakte items of handgemaakte schilderijen. 

2. Retourprocedure

2.1. Neem contact met ons op via hallo@atelierwow.be om je retour aan te melden.

2.2. Zorg ervoor dat het product ongebruikt en in de originele verpakking is.

2.3. Stuur het product terug naar het retouradres dat je van ons ontvangt.

3. Terugbetaling

3.1. Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag.

3.2. De terugbetaling zal worden uitgevoerd via de oorspronkelijke betaalmethode, tenzij anders overeengekomen.

4. Retourkosten

4.1. De kosten voor het retourneren van een product zijn voor rekening van de klant, tenzij het product defect of onjuist is geleverd.

5. Retourvoorwaarden

5.1. Producten moeten in ongebruikte en onbeschadigde staat worden geretourneerd.

5.2. Retourzendingen moeten vergezeld gaan van alle originele labels en verpakkingen.

5.3. Handgemaakte aquarellen of schilderijen op doek kunnen niet geretourneerd worden. Kleuren kunnen afwijken of zijn niet exact hetzelfde op de kleuren op een scherm. Hou hier rekening mee. (In het Atelier kunnen de werken altijd eerst bekeken worden.) Inktvlekken of andere verfvlekken op een illustratie/schilderij zijn ook geen reden voor retour maar behoren tot het creatief proces. Bij Atelier Wow hoort een speelse, losse stijl waarin ruimte is voor uitspattingen ;).

5.4. Handgemaakte items zoals mokken, tassen, rugzakken die per stuk werden gemaakt, kunnen niet geretourneerd worden. Neem contact op met ons indien je vragen hebt. 

6. Uitzonderingen

6.1. In het geval van defecten of onjuiste levering nemen wij de retourkosten op ons.

6.2. Gepersonaliseerde of op maat gemaakte items kunnen niet worden geretourneerd, tenzij er sprake is van defecten. Stuur ons een mailtje en we helpen je heel graag verder.

7. Contact

7.1. Voor vragen over ons retourbeleid, neem contact op via hallo@atelierwow.be.

Bedankt dat je voor Atelier Wow hebt gekozen.

We streven ernaar om je winkelervaring zo positief mogelijk te maken!

bottom of page