top of page

Zin in een creatief feestje?

Welkom bij Atelier Wow.

Geniet van een inspirerende en creatieve workshop samen met je collega's, vriendinnen of familie.

Groepen welkom vanaf 3 tot 12 personen. Workshops kunnen zowel 's morgens als in de namiddag of 's avonds doorgaan.

Elke workshop wordt vergezeld van cake of een glaasje cava.

Alle materialen zijn uiteraard in de prijs inbegrepen.

Het enige wat je zelf meebrengt, is je goed humeur en niet al te nette kleren. 

Maak je keuze uit één van volgende workshops:

 • Geluksbord (ook wel genoemd vision board of droombord) . Leuk voor samen met je team te maken als je naar een bepaald doel wil toewerken, meer wil weten over de verlangens van je medewerkers of gewoon eens wil weten waar je nu echt heel gelukkig van wordt. In deze workshop wordt gewerkt: prenten en woorden uitzoeken, knippen, plakken,...Zo maak je die prachtige collage die je een lach op gezicht tovert.

 • Resultaat? Een inspirerend bord dat je daarna op het kantoor of in je huis hangt. Reken maar dat je sneller je doelen zal behalen!
  Prijs: 60 euro per persoon 

   

 • Happy Paint workshop: Een workshop waar intuïtief schilderen de toon voert. In deze workshop krijg je eens geen les, zijn er geen doelen te behalen en krijg je absolute vrijheid om te schilderen wat jij wil! Je kan experimenteren met verf en andere materialen.
  Durven, loslaten en doen zijn hier de sleutelwoorden. Dit proces weerspiegelt vaak hoe we met de dingen des leven omgaan. Durven we of houden we ons in?

  Je krijgt een heus canvas waar jij je helemaal mag uitleven. Zit je toch even vast? Dan helpen we je verder.
  Dit is een zeer fijne, leerrijke en bewustmakende workshop die kan helpen om je creativiteit een boost te geven en eens helemaal uit je denken te stappen. Durf je het aan?
  Prijs: 60 euro per persoon

 • Harsjuwelen: Dit is een workshop voor een groep van creatievelingen die graag aan de slag wil om een collectie juwelen te maken die gemaakt worden uit UV-epoxyhars (resin). Een supersnelle methode om zelf sieraden te maken. Creëer je eigen hanger met gedroogde bloemen, maak oorhangers in verschillende kleurtjes en modellen, voeg wat glitters of andere materialen toe...en laat je creativiteit helemaal los. 
  Prijs: 65 euro per persoon

 • Unleash your creativity: Wil je een volledige dag aan de slag met intuïtief schilderen? Deze workshop zorgt ervoor dat je terug verbinding maakt met de creatieve kracht in je.
  We gaan namelijk visualiseren en verschillende opwarmoefeningen doen om de creativiteit en speelsheid te activeren. Wil je dat vrije gevoel terug van toen je kind was? In deze workshop brengen we je naar dat heerlijke, speelse gevoel van toen. Reken op een intense en bewustmakende dag gevuld met schilderen. Een dag waar jij gewoon jezelf mag zijn, zonder verplichtingen, een ware me-time dag.
  Prijs: 120 euro per persoon. Vanaf 4 personen 100 euro en vanaf 8 personen 80 euro. Drank en versnaperingen zijn in de prijs inbegrepen. Lunch die je zelf te voorzien tenzij anders afgesproken (meerprijs voor catering).

 •  

 • Visualiseer je droomleven/droomjob. 

 • Pinterest
 • Instagram
 • Facebook
bottom of page