top of page

Mijn online dagboek
Na twee jaar twijfelen, ben ik dan toch terug gestart met bloggen, oftewel het noteren van mijn gedachten en hersenspinsels. Aangezien ik niet goed weet waar te beginnen, start ik gewoon. De rest volgt wel vanzelf, niet?


Voor mij is bloggen niet nieuw. Ik heb jaren geblogd toen ik (loopbaan)coach was en vond dat heel fijn om te doen. Niet dat het van nature kwam, want in het begin had ik best veel angst om gewoon mezelf te zijn. Op een scherm. En iedereen kan het lezen, haha.

Mensen vinden dat dan meestal 'je kwetsbaar opstellen', maar eerlijk of transparant zijn, is me aangeboren, dus jezelf anders voordoen dan wie ik ben, vind ik veel moeilijker. Het is wat het is.


De drang om te schrijven komt met vlagen, maar gaat niet meer weg. Dus is er terug dit. Nu ik het bedenk, ik zal het maar een online dagboek noemen. Ik kan over heel veel schrijven, maar het zal voornamelijk gaan over mijn pad. Mijn weg. Mijn hart dat me leidt. Net zoals ik voorheen deed, maar dan gevuld met nieuwe ervaringen. Bedenkingen. Verwacht geen tips over hoe je moet schilderen, al kan dat er wel van komen. Het gaat over mijn reis en mijn ontmoetingen in deze nieuwe creatieve wereld. Het vallen en opstaan. Delen. Want daar gaat dit schrijven immers over. Andere mensen een inkijkje laten nemen in je ziel. Transparant zijn.

Ik miste dit. In mijn workshops heb ik vele mensen ontmoet, maar een stukje ontbrak. Ik kan mijn creatief proces delen, maar niet wie ik ben. Al zie je ook wel in mijn werk wie ik ben. Kleur. Speelsheid. Vrijheid. Intuïtief werken en de natuur die me inspireert.


Ik ben dus terug van weggeweest. Welkom op mijn online dagboek (blog)!

6 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page